4 zboruri saptamanale pe ruta Paris – Bucuresti cu Air France, in sezonul de iarna 2020-2021

paris-bucuresti-air-france-sezon-iarna-2020-2021

In sezonul de iarna, Air France va opera 4 zboruri saptamanale pe ruta Paris – Bucuresti si retur. Zborurile de la Paris la Bucuresti sunt printre cele mai longevive din reteaua Air France – KLM, asigurand calatoriile celor mai numeroase comunitati de expati din Romania, comunitatea franceza.

Din acest motiv, exceptand perioada in care au existat interdictii de zbor, Air France a continuat sa opereze un minim de zboruri din Bucuresti spre hub-ul principal din Paris.

Air France va opera 4 zboruri saptamanale din Paris spre Bucuresti

Desi in sezonul de iarna 2020-2021 Air France opereaza doar 3-4 zboruri saptamanale, fata de 21 de zboruri cate erau disponibile inainte de izbucnirea pandemiei, acestea asigura un minim de conectivitate cu unul dintre cele mai importante centre universitare si de business pentru romani.

Air France opereaza 4 zboruri saptamanale directe pe ruta Bucuresti-Paris si retur, in zilele de miercuri, joi, vineri, duminica.

AF1889 Bucuresti 14:25 – 16:35 Paris
AF1888 Paris 09:40 – 13:35 Bucuresti

Zboruri de la 130 euro dus-intors si conditii flexibile de rezervare a biletelor de avion

Pretul minim al unui bilet de avion dus-intors pe ruta Bucuresti – Paris si retur este 130 euro, cu toate taxele incluse. In acest tarif sunt incluse un bagaj de mana si un accesoriu pana la 12 kg, precum si conditii flexibile de rezervare.

Pentru toate zborurile rezervate, perioada de calatorie poate fi schimbata gratuit. Cu toate acestea, se poate aplica o diferenta de tarif in functie de noua perioada de calatorie si de clasa de calatorie disponibila.

Be the first to comment on "4 zboruri saptamanale pe ruta Paris – Bucuresti cu Air France, in sezonul de iarna 2020-2021"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*