Air France anunta noile reguli de siguranta in timpul zborului prin lansarea unui videoclip adaptat contextului COVID 19

air-france-masuri-siguranta-bord-avion

Air France a lansat noul sau videoclip in care ilustreaza masurile de siguranta in timpul zborului, care cuprinde cele mai recente modificari conform reglementarilor in vigoare. Totodata simbolizeaza esenta companiei Air France. Prin acest videoclip, reprezentativ pentru cultura franceza, compania lanseaza o invitatie de a calatori catre intreaga lume.

Videoclipul se desfasoara cu doi insotitori de zbor care explica instructiunile de siguranta pasagerilor, calatorind impreuna de la un reper iconic la altul in cele mai frumoase locuri din Franta, in ton cu melodii pline de viata, inspirate de musicaluri.

Intr-o clipa, pasagerii sunt transportati de pe treptele Hotelului Opéra Garnier la gradinile Palatului Versailles, de la insorita Riviera Franceză la legendarul Hotel Martinez. Plimbarea continua prin podgoriile din Provence, muzee, o prezentare de moda, o terasa tipică frantuzeasca si de-a lungul Senei si a celebrelor sale librarii. Atat de multe locuri fascinante care asteapta sa fie descoperite si admirate.

Ilustrarea masurilor de siguranta se incheie in varful turnului Eiffel, unde un echipaj Air France intampina pasagerii companiei aeriene.

In acest tribut poetic adus artei de a calatori in stil francez, Air France ilustreaza reguli elementare de siguranta in timpul zborului intr-un videoclip vesel, elegant si plin de culoare. Dupa sase ani de la ultima lansare, acest film este adaptat pentru toate tipurile de aeronave si cabine.

Videoclipul a fost produs de regizorul si scenaristul francez Romain Quirot. Muzica, creata special pentru aceasta ocazie, a fost scrisa de Ludovic Bource, un compozitor francez care a castigat un premiu César si un Oscar.

Air France ar dori sa multumeasca Atout France, Opera Nationala din Paris, Société d’Exploitation de la Tour Eiffel, Château de Versailles si Hotel Martinez Cannes pentru sprijinul si ospitalitatea lor.

Be the first to comment on "Air France anunta noile reguli de siguranta in timpul zborului prin lansarea unui videoclip adaptat contextului COVID 19"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*