Austria suspenda zborurile din si spre Romania. Romania, pe lista tarilor cu risc de ”SARS-CoV-2”

austria-suspenda-zborurile-romania

Astazi, 14 iulie, autoritatile de la Viena au adaugat 10 tari pe lista cu risc de ”SARS-CoV-2”. Printre acestea se afla si Romania, Republica Moldova si Bulgaria. Aceste au fost adaugate la lista celor 8 tari deja existente: Belarus, China, Marea Britanie, Iran, Portugalia, Rusia, Suedia si Ucraina.

Austria suspenda zborurile din si spre Romania

Astfel, toate zborurile dintre Austria si tarile aflate pe lista cu risc de ”SARS-CoV-2” vor fi suspendate. Din 16 iulie, vor fi suspendate inclusiv zborurile dintre Austria si Romania. Masura se va aplica pentru cel putin 2 saptamani.

In acest context companiile aeriene vor fi nevoite sa suspende zborurile pana la noi reglementari. Austrian Airlines va suspenda conexiunile dintre Austria si destinatiile: Belgrad, Bucuresti, Cairo, Podgorica, Sarajevo, Sibiu, Skopje, Sofia, Tirana si Varna.

Inclusiv Wizz Air si TAROM vor suspenda zborurile dintre destinatiile din Romania si cele din Austria.

Despre Flightclaim:

Vrem să ne asigurăm că pasagerii care călătoresc cu avionul sunt conștienți de drepturile lor și că li se oferă un serviciu rapid și eficient fără costuri, care este deschis tuturor pasagerilor eligibili. FlightClaim.ro intermediază cererile de compensaṭii de succes pentru pasagerii care sunt afectați de zborurile întârziate și anulări de zboruri. Dacă este necesar, mergem în Instanță pentru orice client care are o cerere de compensație validă și nu percepem bani pentru acest serviciu până când nu vom câștiga cazul.