Austrian Airlines reia zborurile spre Montreal si New York, din mai 2021.

austrian-airlines-zboruri-montreal-new-york

Austrian Airlines extinde reteaua lung-curier in programul de vara 2021. Din luna mai, transportatorul national al Austriei va zbura din nou de trei ori pe saptamana spre Montreal si New York JFK.

Tinand cont ca exista deja zboruri spre Newark in reteaua Austrian Airlines, mentionam ca numarul total al zborurilor spre New York va ajunge la opt pe saptamana, incepand cu luna mai.

Austrian Airlines va relua zborurile si spre alte destinatii din Europa si spre alte continente.

Austrian Airlines a anuntat de ceva timp intentia de a creste numarului destinatiilor deservite in sezonul estival 2021. De la sfarsitul lunii martie, Austrian Airlines va relua zborurile spre Barcelona, ​​Dubrovnik si Florenta.

Hanovra va fi deservita din nou de Austrian Airlines, pentru prima data din 2009. In plus, numeroase destinatii de vacanta vor fi oferite, din nou, din Grecia, Italia si Spania. In reteaua de rute intercontinentale, Amman, Bangkok, Chicago si Tokyo sunt din nou in programul de zbor.

Inainte de a va programa viitoarele calatorii cu avionul, indiferent de destinatia si compania aeriana aleasa, este bine sa va documentati cu privire la conditiile de calatorie si la restrictiile impuse la destinatie.

Be the first to comment on "Austrian Airlines reia zborurile spre Montreal si New York, din mai 2021."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*