Blue Air muta (temporar) zborurile de la Bacau la Suceava

blue-air-muta-zborurile-bacau-suceava-temporar

Administratia Aeroportului International Bacau a luat decizia de a inchide temporar aeroportul pentru efectuarea unor lucrari de modernizare. Astfel, in perioada 15 august – 30 septembrie 2020, Blue Air este nevoita sa transfere zborurile de la Bacau la Suceava.

In aceste conditii, pasagerii vor beneficia de transfer terestru cu autocarele intre Suceava si Bacau. Orarul de zbor si indicativul zborului raman neschimbate pentru pentru cele mai multe dintre zborurile afectate.

Blue Air transfera temporar zborurile de la Bacau la Suceava

Conform unor declaratii facute de Oana Petrescu, CEO Blue Air, inchiderea temporara a aeroportului din Bacau va afecta 39 de zboruri saptamanale. Blue Air depune eforturi pentru a pastra toate zborurile in programul operational.

Toti pasagerii Blue Air afectati de inchiderea temporara a Aeroportului din Bacau vor primi noile detalii de calatorie prin mesaj SMS si prin e-mail.

Pasagerii, care decid sa nu mai calatoreasca in contextul respectivelor modificari, au la dispozitie urmatoarele optiuni:

  • solicitarea rambursarii integrale a sumei aferente rezervarii in portofelul electronic individual Blue Air
  • solicitarea rambursarii integrale a sumei aferente rezervarii in numerar catre modalitatea de plata folosita la achizitionarea biletului.

Pentru procesarea solicitarilor de rambursare, pasagerii ale caror rezervari au fost create prin intermediul Blue Air (Serviciul Clienti sau direct pe site www.flyblueair.com) se pot adresa direct Blue Air la adresa de e-mail zbor.anulat@blueair.aero.

Din cauza volumului mare de incidente din ultima perioada, cauzate de pandemiei COVID, rambursarea in numerar poate dura mai mult de 10 saptamani.

Daca rezervarea biletelor s-a facut prin intermediul unei agentii de turism, Blue Air recomanda ca pasagerii sa ia legatura cu agentia de turism. Blue Air nu are toate detaliile necesare pentru a solutiona aceste cereri.

Be the first to comment on "Blue Air muta (temporar) zborurile de la Bacau la Suceava"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*