Bucuresti – Amsterdam cu Blue Air, din 4 septembrie 2020 (Orarul zborurilor)

bucuresti-amsterdam-blue-air

Blue Air isi extinde reteaua de destinatii si introduce zboruri zilnice Bucuresti – Amsterdam cu incepere din 4 septembrie 2020.

Blue Air va opera 7 zboruri pe saptamanale intre Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti si Aeroportul International Schiphol, Amsterdam.

Tariful biletelor porneste de la 20,99 EURO/segment. Este o ruta foarte buna, aeroportul din Amsterdam fiind unul dintre cele mai mari hub-uri din Europa. Ofera numeroase oportunitati de conexiunie cu alte tari si continente.

Bucuresti – Amsterdam cu Blue Air

0B199 Bucuresti 08:20 – 10:20 Amsterdam
0B200 Amsterdam 11:10 – 15:10 Bucuresti

Despre Flightclaim:

Vrem să ne asigurăm că pasagerii care călătoresc cu avionul sunt conștienți de drepturile lor și că li se oferă un serviciu rapid și eficient fără costuri, care este deschis tuturor pasagerilor eligibili. FlightClaim.ro intermediază cererile de compensaṭii de succes pentru pasagerii care sunt afectați de zborurile întârziate și anulări de zboruri. Dacă este necesar, mergem în Instanță pentru orice client care are o cerere de compensație validă și nu percepem bani pentru acest serviciu până când nu vom câștiga cazul.