Bucuresti – Oradea cu Blue Air, din 7 august. Vezi programul operational!

bucuresti-oradea-blue-air-7-august-2020

Incepand cu 17 iulie 2020, Blue Air introduce in orarul de zbor doua destinatii interne noi. Vorbim de Bucuresti – Timisoara si Bucuresti – Oradea. Totodata suplimenteaza zborurile catre si dinspre Cluj.  

Ruta Bucuresti – Oradea va fi inaugurata pe 7 august. Vor fi operate 4 zboruri saptamanale, in zilele de luni, miercuri, vineri si duminica conform orarului de mai jos.

Bucuresti – Oradea cu Blue Air

0B3077 Bucuresti 13:45 – 14:40 Oradea
0B3078 Oradea 15:25 – 16:20 Bucuresti

Noua ruta vine sa completeze reteaua Blue Air de zboruri interne din Romania. Blue Air zboara pe ruta Bucuresti – Iasi de 4 ori pe saptamana, in zilele de joi, vineri, sambata si duminica. In timp ce, pe ruta Bucuresti – Cluj este onorata cu 3 zboruri saptamanale, in zilele de luni, vineri, duminica. Din august, Blue Air va creste numarul zborurilor Bucuresti – Cluj la 5. Pe ruta Bucuresti – Timisoara, care va fi inaugurata pe 7 august, Blue Air va opera pana la 10 zboruri saptamanale.

Despre Flightclaim:

Vrem să ne asigurăm că pasagerii care călătoresc cu avionul sunt conștienți de drepturile lor și că li se oferă un serviciu rapid și eficient fără costuri, care este deschis tuturor pasagerilor eligibili. FlightClaim.ro intermediază cererile de compensaṭii de succes pentru pasagerii care sunt afectați de zborurile întârziate și anulări de zboruri. Dacă este necesar, mergem în Instanță pentru orice client care are o cerere de compensație validă și nu percepem bani pentru acest serviciu până când nu vom câștiga cazul.