Companiile aeriene SkyTeam incurajeaza testarea rapida de COVID-19 pentru a restabili calatoriile aeriene internationale

Companiile aeriene SkyTeam incurajeaza testarea rapida de COVID-19

Luand in considerare situatia actuala la nivel global, cu industria aeronautica aflata in criza, SkyTeam sustine apelul Asociatiei Internationale a Transportului Aerian (IATA) pentru testarea pentru COVID-19 standardizata inainte de plecare.

Alianta SkyTeam, formata din cei 19 membri ai sai (printre care TAROM, KLM, Air France), pledeaza pentru imbunatatirea si implementarea protocoalelor de testare. Acestea sunt necesare pentru a permite redeschiderea in siguranta a frontierelor si a oferi o alternativa eficienta la perioadele de carantina ce pot aparea.

Companiile aeriene SkyTeam incurajeaza testarea rapida de COVID-19

Alianta SkyTeam considera ca testarea rapida pentru COVID-19, scalabila si fiabila, desfasurata in cooperare cu autoritatile aeroportuare locale si organele guvernamentale, va oferi asigurarea necesara redeschiderii frontierelor, oferind in acelasi timp clientilor o mai mare liniste.

Testarea standardizata, precisa, a pasagerilor ar spori si mai mult programul extins de masuri de siguranta personala implementat de catre cei 19 membri SkyTeam la inceputul acestui an,.

SkyCare & Protect este o serie cuprinzatoare de 15 practici de igienă si sanatate, incluzand igienizarea mai frecventa a aeronavelor, filtrele HEPA instalate pe aeronave, purtarea mastii de protectie pentru pasageri si angajati, acces frecvent la statiile si servetelele de igienizare a mainilor, marcaje de distanta si altele.

Be the first to comment on "Companiile aeriene SkyTeam incurajeaza testarea rapida de COVID-19 pentru a restabili calatoriile aeriene internationale"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*