Din 11 noiembrie, LOT Polish Airlines zboara pe ruta Ostrava – Praga

praga-ostrava-lot-polish-airlinesFOTO: @UdalostiOstrava

Pe 11 noiembrie 2020, LOT Polish Airlines a inaugurat ruta Ostrava – Praga, în Cehia. Este o extensie a rutei Varsovia – Ostrava si vor fi operate pana la 5 zboruri saptamanale.

Pentru inceput, zborurile vor fi onorate cu aeronave de tipul Bombardier DHC-8-400, in zilele de luni miercuri, joi, vineri si sambata.

LOT Polish Airlines zboara pe ruta Ostrava – Praga

Conexiunea Praga – Ostrava este asigurata într-o combinatie cu zborurile Varsovia – Ostrava. Cu alte cuvinte, aeronava LOT zboară Varsovia – Ostrava – Praga – Ostrava – Varsovia.

Zborul inaugural LO1527, pe conexiunea Ostrava – Praga, a fost operat cu aeronava Bombardier DHC-8-400 (SP-EQK). A decolat la ora 09:41 din Ostrava si a aterizat la Praga in jurul orei 10:20. Zborul de retur LO1528, pe conexiunea Praga – Ostrava, a decolat la 11:01 din Praga si a aterizat la Ostrava in jurul orei 11:40.

Ruta Ostrava – Praga a fost onorata timp de 83 de ani. Insa, in ianuarie 2020, Czech Airlines a decis sa stopeze zborurile pe aceasta conexiune din lipsa de avioane. Dar iata ca exista mereu o alta companie aeriana, dornica sa onoreze rutele lasate libere de altele.

Be the first to comment on "Din 11 noiembrie, LOT Polish Airlines zboara pe ruta Ostrava – Praga"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*