FlyDubai anunta reluarea zborurilor comerciale Dubai – Bucuresti, din 29 iulie

bucuresti-dubai-flydubai-zboruri-reluate

Analizand lista galbena publicata de INSP RomaniaEmiratele Arabe Unite sunt in afara restrictiilor impuse de Romania. Totodata, se pot relua zborurile dintre Romania si Emiratele Arabe Unite.

FlyDubai anunta ca s-a aprobat zborul comercial din 29 iulie 2020, pe ruta Dubai – Bucuresti – Dubai. Pentru statusul zborurilor comerciale urmatoare este necesar sa fie contactata compania aeriana, care va oferi toate informatiile inclusiv conditiile de imbarcare si calatorie in si din Emiratele Arabe Unite.

Zborurile FlyDubai pe ruta Dubai – Bucuresti si retur

FZ1798 Bucuresti 15:40 – 21:35 Dubai
FZ1797 Dubai 10:20 – 14:40 Bucuresti

Conform orarului de zbor prezentat de FlyDubai, vor fi operate zboruri in zilele de miercuri, vineri si duminica. Acest orar se va pastra inclusiv in luna august.

Cursele aeriene sunt deschise si pentru rezidentii care detin aprobare de intrare in EAU. Doar Emiratul Dubai permite intrarea turistilor. La sosirea in Romania nu este obligatorie carantinarea-izolarea, EAU nu se află pe lista galbena din data de 25 .07. Consultati conditiile de calatorie in Emiratele Arabe Unite.

Despre Flightclaim:

Vrem să ne asigurăm că pasagerii care călătoresc cu avionul sunt conștienți de drepturile lor și că li se oferă un serviciu rapid și eficient fără costuri, care este deschis tuturor pasagerilor eligibili. FlightClaim.ro intermediază cererile de compensaṭii de succes pentru pasagerii care sunt afectați de zborurile întârziate și anulări de zboruri. Dacă este necesar, mergem în Instanță pentru orice client care are o cerere de compensație validă și nu percepem bani pentru acest serviciu până când nu vom câștiga cazul.