HiSky a anuntat baza la Iasi si zboruri spre 3 destinatii europene

baza-hisky-aeroport-iasi

Aeroportul International Iasi a devenit baza primei si singurei companii aeriene moldovenesti.

Astazi,  6 noiembrie, a aterizat la Iasi prima aeronava de tip Airbus A320 a companiei HiSky. Aceasta va ramane pe aeroportul din inima Moldovei. Avionul are numai noua ani si este cea mai noua aeronava inregistrata in Romania.

HiSky a anuntat baza la Iasi

Totodata, in cadrul evenimentului de astazi, directorul HiSky, Iulian SCORPAN, a afirmat că Iasiul a devenit hub-ul companiei, ceea ce ii va determina pe locuitorii din regiune sa calatoreasca mai mult.    

HiSky va lansa trei curse regulate, doua dintre acestea reprezentând destinatii noi pentru Iasi:  Dublin – un oras in care exista o comunitate mare de romani si Frankfurt – zona de conexiune cu alte destinatii mai indepartate. A treia cursa operata de HiSky este Londra.

In ceea ce priveste preturile, compania HiSky imbina principiile low-cost cu o gamă de servicii aditionale pentru care pasagerii vor putea opta contra-cost.

Lansarea zborurilor este planificata pentru finalul acestui an, data de punere a biletelor in vanzare si orarul de zbor urmand sa fie comunicate ulterior.

Be the first to comment on "HiSky a anuntat baza la Iasi si zboruri spre 3 destinatii europene"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*