KLM Royal Dutch Airlines continua operarea zborurilor, oferind maxima flexibilitate pasagerilor

zboruri-klm-pandemie-covid-19

Pe fondul ultimelor decizii luate de autoritatile olandeze pentru limitarea raspandirii virusului SARS COV-19, KLM Royal Dutch Airlines confirma operarea normala a zborurilor europene si intercontinentale, cu respectarea masurilor impuse de autoritati.

Masuri impuse de autoritatile olandeze tuturor pasagerilor care ajung pe aeroportul Schiphol din Amsterdam

Conform deciziilor recente luate de autoritatile olandeze, toti pasagerii care se imbarca pe zboruri ce au ca destinatie finala sau intermediara aeroportul Schiphol din Amsterdam trebuie sa prezinte un test PCR negativ efectuat cu maxim 72 de ore inainte de aterizarea in Amsterdam si un test antigen efectuat cu maxim 4 ore inainte de imbarcarea pe zbor.

Pentru pasagerii din Romania, si in special pentru zborurile cu plecare dimineata, cateva clinici medicale din Bucuresti si-au extins programul astfel incat pasagerii sa isi poata face testul antigen inainte de a se indrepta spre aeroport, si astfel sa se incadreze in termenul de 4 ore destinat testelor rapide antigen. Deocamdata, acestea sunt Complet Medical din Otopeni (www.completmedical.ro) si OK Medical din Bucuresti (www.okmedical.ro)

Informatii despre restrictiile de calatorie si documentele necesare pentru toate destinatiile KLM sunt actualizate in permanenta pe https://klm.traveldoc.aero

Modificari gratuite pentru rezervarile pasagerilor care nu pot realiza la timp testul PCR

In urma deciziei efectuarii obligatorii a testului PCR, toti pasagerii care au achizitionat bilete pe zborurile operate de Air France si KLM si care au nevoie de timp pentru a obtine testul, pot beneficia de schimbarea biletului de avion, indiferent de destinatie. Aceasta optiune este valabila pana pe 31 martie 2021, iar reprogramarea zborului se va face in termen de 4 zile de la data initiala a calatoriei sau la urmatorul zbor disponibil. Reemiterea biletului de avion trebuie completata cu minim 2 zile inainte de data calatoriei initiale si de ziua plecarii.

Acest serviciu va fi oferit gratuit, pentru rezervarea zborurilor in aceeasi cabina de transport, pe zborile operate de Air France/KLM/Delta/Virgin Atlantic.

Zboruri operate in conditii de maxima siguranta

Mentinerea operatiunilor de zbor in functiune intr-un mod sigur si responsabil este si ramane prioritatea KLM, in special de la izbucnirea pandemiei COVID-19, la inceputul anului 2020. Acest lucru a permis companiei sa opereze zboruri esentiale, de repatriere si zboruri de marfa pana in prezent. In plus, KLM a luat numeroase masuri de siguranta la bord, precum utilizarea de filtre HEPA, a mastilor de fata si ajustarea serviciului de bord. Siguranta si sanatatea clientilor si personalului KLM reprezinta cea mai mare prioritate pentru companie.

Ca noutate, toate echipajele KLM se vor testa pe aeroportul Schiphol din Amsterdam inainte si dupa fiecare zbor.

Be the first to comment on "KLM Royal Dutch Airlines continua operarea zborurilor, oferind maxima flexibilitate pasagerilor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*