Lista tarilor din Europa unde romanii pot calatori fara restrictii.

lista-tarilor-europene-fara-restrictii-romania

Update 17 august 2020

Suntem in a 8-a luna din 2020 si pandemia de COVID-19 inca isi face simtita prezenta pe Pamant. Traim vremuri incerte si cu greu ne putem planifica urmatoarele vacante.

Romania se afla pe o panta ascendenta a evolutiei pandemiei si tot mai multe cazuri noi sunt raportate in fiecare zi. Aceasta situatie a dus la impunerea unor restrictii de calatorie in multe tari din Europa pentru cei ce calatoresc din Romania.

Dar sunt si tari fara restrictii, acestea fiind destinatii ideale pentru escapadele de vara. Puteti opta pentru un city break sau un sejur, dar trebuie luat in calcul faptul ca oricand pot fi impuse noi restrictii.

Lista tarilor unde puteti calatori fara restrictii

Lista tarilor fara restrictii de calatorie pentru Romania: ✔️Albania; ✔️Bulgaria; ✔️Croatia; ✔️Franta; ✔️Malta; ✔️Polonia; ✔️Portugalia; ✔️Spania; ✔️Suedia; ✔️Turcia.

Spre multe dintre tarile mentionate mai sus exista zboruri directe din Romania, ceea ce faciliteaza transportul imediat si in deplina siguranta. Mentionam ca tarile prezentate mai sus nu cer test COVID-19 si nici nu impun izolarea sau carantina de 14 zile.

Nu este exclus ca aceste state sa schimbe statusul pentru Romania si sa apara restrictii. Calatoriti prudent, cu responsabilitate si informati.

Be the first to comment on "Lista tarilor din Europa unde romanii pot calatori fara restrictii."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*