Noile conditii de calatorie in Anglia: dubla testare costa.

dubla-testare-covid-carantina-marea-britanie

Din 15 februarie 2021, Anglia impune noi conditii de calatorie pentru toti ce doresc sa calatoreasca in Regatul Unit. Noile masuri sunt mult mai severe, avand ca rol descurajarea calatoriilor internationale.

Cei ce vor calatori din tarile aflate pe lista rosie a Marii Britanii, vor sta in carantina institutionalizata la hotel, al carui cost este suportat de calator. Toti ceilalti calatori, care vor dori sa calatoreasca in Anglia, vor trebui sa faca dubla testare de COVID-19 in perioada carantinei.

Dar sa facem o scurta recapitulare cu privire la conditiile de calatorie impuse celor ce doresc sa calatoreasca din Romania (NU e pe lista rosie) in Anglia:

  • Sa prezinte certificatul unui test COVID negativ (antigen sau PCR) efectuat cu cel mult 3 zile inainte de plecare; (sunt exceptati minorii de pana la 11 ani);
  • Sa efectueze o perioada de 10 zile de carantina la o adresa declarata inainte de calatorie sau la intrarea in Anglia.

Sa faca dubla testare in perioada de carantina, in a 2-a zi de la sosire si in a 8-a zi de carantina. Cele doua teste trebuie rezervate si platite inainte de calatorie, costul fiind de £210. Rezervarile se fac aici – site-ul guvernamental birtanic.

Be the first to comment on "Noile conditii de calatorie in Anglia: dubla testare costa."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*