Promotie Wizz Air: 20% reducere pentru toate zborurile din / spre Romania si Moldova

oferta-wizz-air-20-reducere-zboruri-romania-moldova

Doar astazi, 27 iulie 2020, Wizz Air are o noua promotie activa. 20% reducere pentru toate zborurile din / spre Romania si Moldova. Oferta este valabila pentru toate zborurile rezervate pe site-ul companiei Wizz Air sau prin intermediul aplicatiei Wizz Air.

Promotie Wizz Air: 20% reducere pentru toate zborurile

Perioada de calatorie este nelimitata, astfel ca oricine isi poate planifica sa calatoreasca la tarife accesibile pana in a doua parte a lui 2021, in functie de ruta.

In plina pandemie cu noul coronavirus, Wizz Air a anuntat mai multe rute noi din / spre destinatii din Romania, dar si din Republica Moldova.

Odata cu rutele nou anuntate spre Viena, Salzburg, Heraklion, Mykonos, Santorini, Abu Dhabi, Palma de Mallorca, Bergen, Larnaca, Cagliari, Copenhaga, Hamburg, Memmingen sau Karlsruhe / Baden-Baden, aveti la dispozitie 162 de rute din Romania catre 22 de tari.

Si de la Chisinau, Wizz Air a anuntat zboruri noi spre Nisa, Hamburg sau Basel Mulhouse. Cei interesati pot alege acum una dintre cele 20 de rute din Chisinau spre destinatii din 10 tari.

Wizz Air va recomanda sa adaugati WIZZ Flex la rezervare, ca masura suplimentara de protectie. Astfel, va puteti anula zborul cu pana la 3 ore inainte de plecare fara nicio taxa si puteti recupera 100% din tariful achitat initial imediat, sub forma de credit. Sau puteti schimba datele sau chiar rutele de calatorie.

Despre Flightclaim:

Vrem să ne asigurăm că pasagerii care călătoresc cu avionul sunt conștienți de drepturile lor și că li se oferă un serviciu rapid și eficient fără costuri, care este deschis tuturor pasagerilor eligibili. FlightClaim.ro intermediază cererile de compensaṭii de succes pentru pasagerii care sunt afectați de zborurile întârziate și anulări de zboruri. Dacă este necesar, mergem în Instanță pentru orice client care are o cerere de compensație validă și nu percepem bani pentru acest serviciu până când nu vom câștiga cazul.