Promotii la biletele de avion: Wizz Air – tarife de la 1 EURO; Blue Air – 50% reducere; Ryanair – 50% reducere

promotie-bilete-avion-wizz-air-blue-air-ryanair

Traim vremuri incerte, agitate si apasatoare din cauza pandemiei de COVID-19, dar asta nu ne impiedica sa visam la urmatoarele calatorii. Doar astazi puteti profita de cateva promotii foarte bune la biletele de avion. Wizz Air, Blue Air si RYANAIR se bat pe tarife, iar singurii castigatori sunt pasagerii.

Wizz Air a lansat o promotie inegalabila in Italia. A scos la vanzare 10 000 de locuri la pretul de 1 EURO/segment. Oferta este valabila si validata doar pe rutele interne din Italia.

Blue Air are o promotie cu 50% reducere la biletele de avion pentru toate zborurile, spre toate destinatiile din retea. Pe unele rute, tarifele pornesc de la 37.99 lei/segment, pretul fiind redus cu 50% fata de cel standard de 75.99 lei/segment. Cateva exemple: Londra de la 37.99 lei/segment, Amsterdam de la 75.49 lei/segment, Paris de la 50.49 lei/segment.

RYANAIR nu e lasa mai prejos si arunca la vanzare 100 000 de locuri cu 50% reducere fata de pretul standard. Asa se face ca puteti calatori Bucuresti – Milano la tarife de la 4.99 EURO/segment; spre Bruxelles de la 7.99 EURO/segment sau spre Edinburgh la 9.99 EURO/segment.

Mentionam ca locurile sunt limitate la aceste tarife promotionale.

Be the first to comment on "Promotii la biletele de avion: Wizz Air – tarife de la 1 EURO; Blue Air – 50% reducere; Ryanair – 50% reducere"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*