Qatar Airways va relua zborurile pe ruta Bucuresti – Doha, din 16 octombrie

qatar-airways-reia-zborurile-doha-bucuresti-18-octombrieFoto: AirlinesTravel.ro

Traim vremuri incerte si cu greu ne putem programa urmatoarea vacanta, urmatorul zbor, chair si urmatoarea iesire cu prietenii. Pandemia de COVID-19 este in plina expansiune in Romania si in toata lumea. Se vorbeste de valul 2. Iar autoritatile reiau masurile de izolare si blocare in speranta ca vor diminua raspandirea noului coronavirus.

Saptamana trecuta, Romania a actualizat lista galbena a tarilor si regiunilor considerate cu risc epidemiologic ridicat. Nu mai putin de 49 de state si teritorii au indicele de infectare peste al Romaniei. Insa au luat decizia de a nu mai suspenda zborurile intre Romania si statele Uniunii Europene, Marea Britanie, Emiratelor Arabe Unite si Qatar.

Zboruri Doha – Bucuresti cu Qatar Airways

In urma acestei decizii, Qatar Airways a deschis rezervarile pentru zborurile directe dintre Bucuresti si Doha, care vor fi operate incepand cu 16 octombrie 2020.  Pentru inceput, vor fi operate 4 zboruri saptamanale, in zilele de luni, miercuri, vineri si duminica.

QR0220 Bucuresti 17:55 – 22:30 Doha
QR0219 Doha 07:20 – 12:15 Bucuresti

Si odata cu reluarea zborurilor directe Doha – Bucuresti, vor fi si reluate zborurile pe segmentele Bucuresti – Sofia – Bucuresti.

QR219 Bucuresti (OTP) 13:15 – 14:20 Sofia (SOF)
QR220 Sofia (SOF) 15:50 – 16:55 Bucuresti (OTP)

Qatar Airways este una dintre putinele companii aeriene care au continuat sa zboare in perioadele de blocare generala, in conformitate cu deciziile luate de autoritatile din diferite tari si regiuni. Continua sa-si reia zborurile spre cat mai multe destinatii din retea, facilitand astfel conexiuni avantajoase intre marile metropole ale lumii via Doha.

Sa speram ca nu vor aparea modificari in programele operationale!

Be the first to comment on "Qatar Airways va relua zborurile pe ruta Bucuresti – Doha, din 16 octombrie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*