Romania a stabilit lista tarilor si regiunilor din zona galbena, cu risc epidemiologic ridicat (20 noiembrie 2020)

lista-galbena-romania

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat in sedinta de astazi, 20 noiembrie 2020, Hotararea numarul 55. Prin aceasta hotarare a fost actualizata lista tarilor si zonelor cu risc epidemiologic pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in Romania.

Atasat prezentei informari aveti Hotararea CNSU numarul 55 si lista tarilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in Romania din acestea.

Lista-State-risc-epidemiologic-ridicat_20.11.2020

Avem si cateva modificari notabile. De pe lista galbena, au iesit BelgiaSpaniaSlovaciaOlanda. Au reintrat pe lista Serbia si Statele Unite ale Americii.

Pe lista galbena regasim numeroase alte tari din Europa, cum ar fi: Andorra, Cehia, Luxemburg, Franta, Slovenia, Elvetia, Muntenegru, , Georgia, Croatia, Polonia, Macedonia de Nord, Portugalia, Bulgaria si multe altele.

Be the first to comment on "Romania a stabilit lista tarilor si regiunilor din zona galbena, cu risc epidemiologic ridicat (20 noiembrie 2020)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*