RYANAIR inchide bazele de la Cork, Shannon si Toulouse. Reduce capacitatea operationala la 40% fata de sezonul de iarna 2019-2020.

ryanair-inchide-baze-reduce-capacitatea-transport

Ryanair, cea mai mare companie aeriana din Europa, a lansat astazi (joi, 15 octombrie) programul de iarna actualizat. Din cauza restrictiilor de calatorie si de zbor impuse de guvernele UE, zborurile din / catre Europa Centrala, Marea Britanie, Irlanda, Austria, Belgia si Portugalia au fost puternic restranse. Acest lucru a facut ca rezervarile sa scada usor in octombrie si ceva mai mult in noiembrie si decembrie.

RYANAIR inchide bazele Cork, Shannon si Toulouse.

Avand in vedere toate aceste circumstante, Ryanair si-a redus programul de iarna (noiembrie 2020 – martie 2021) la 40% din anul precedent. Scopul RYANAIR este acela de a zbura cu avioanele la un grad minim de incarcare de 70% in medie.

Ryanair spera sa mentina pana la 65% din reteaua sa de rute in sezonul de iarna, dar cu frecvente reduse. Pe langa inchiderea bazelor din Cork, Shannon si Toulouse, Ryanair a anuntat diminuarea bazelor din Belgia, Germania, Spania, Portugalia si Austria, care vor avea mai putine avioane.

In urma acestor ajustari operationale, Ryanair se asteapta ca traficul pe tot anul sa scada la aproximativ 38 de milioane de pasageri transportati. Aceasta estimare ar putea fi revizuita in continuare in jos, in cazul in care guvernele UE continua sa impuna restrictii de calatorie si sa blocheze zborurile.

Be the first to comment on "RYANAIR inchide bazele de la Cork, Shannon si Toulouse. Reduce capacitatea operationala la 40% fata de sezonul de iarna 2019-2020."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*