SAS va opera zboruri pe ruta Copenhaga – Bucuresti in perioada sarbatorilor de iarna

copenhaga-bucuresti-sas

In perioada sarbatorilor de iarna, SAS reia zborurile pe mai multe rute internationale pentru a satisface cererea existenta din si catre destiantiile din Scandinavia.

Printre acestea va fi si ruta Copenhaga – Bucuresti. Conform sistemului de rezerari SAS, vor fi operate 4 zboruri Copenhaga – Bucuresti si retur, in zilele de 17, 18 decembrie 2020 si 2,4 ianuarie 2021.

Copenhaga – Bucuresti cu SAS

Totodată, de la mijlocul lunii decembrie pana la mijlocul lunii ianuarie, SAS va zbura catre toate destinatiile interne din Norvegia, Suedia si Danemarca (cu exceptia Billund). SAS continua sa efectueze cursele intre capitalele scandinave si redeschide o serie de rute noi catre Europa.

SAS va opera un total de 129 de rute catre 82 de destinatii, inclusiv spre orase importante precum Berlin, Londra, Paris, Roma si Atena. Din Norvegia, SAS va relua zborurile catre destinatii din Europa, planuind sa opereze pe 20 de rute directe.

Zborurile catre New York, Chicago, San Francisco, Washington si Shanghai vor continua sa fie operate.

Programul a fost redus comparativ cu un an normal si vor fi disponibile mai putine bilete fata de anii precedenti. SAS indeamna clientii sa isi planifice calatoria cu mult timp in avans pentru a se asigura ca vor gasi bilete. Orarul zborurilor poate fi modificat daca sunt introduce noi restrictii de calatorie in tarile de destinatie.

Be the first to comment on "SAS va opera zboruri pe ruta Copenhaga – Bucuresti in perioada sarbatorilor de iarna"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*