TAROM a suspendat zborurile Bucuresti – Chisinau

atr-72-600-tarom-aterizare-bucurestiFOTO: Dumitrescu Robert-Cristian

Din cauza restrictiilor de calatorie impuse de autoritatile din Romania, TAROM suspenda operarea curselor comerciale catre Republica Moldova (Chisinau), in perioada 18 decembrie 2020 – 12 ianuarie 2021 (inclusiv).

Decizia vine dupa ce Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat, in sedinta din 17 decembrie 2020, Hotararea numarul 60. Prin această hotarare a fost actualizată lista galbena a Romaniei pentru care se instituie masura carantinei. Printre tarile incluse pe lista galbena se afla si Republica Moldova.

Iar Romatsa a emis un notam prin intermediul caruia interzice zborurile dintre Romania si tari precum Republica Moldova, Statele Unite, Georgia, Andora, Armenia etc. Va reamintim ca nu sunt afectate zborurile dintre Romania si tarile din Uniunea Europeana si Spatiul Schengen.

Revenind la zborurile anulate TAROM, biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de calatorie, fara taxe de modificare, sau pot fi rambursate.

Modificarile se pot face in 12 luni de la data emiterii biletelor. Pentru suport, va rugam sa contactati agentul emitent al biletului. Mai multe detalii: pe site-ul TAROM.

Be the first to comment on "TAROM a suspendat zborurile Bucuresti – Chisinau"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*