TAROM va opera 5 zboruri pe ruta Bucuresti – Tel Aviv, in perioada sarbatorilor de iarna

bucuresti-tel-aviv-tarom

TAROM a anuntat operarea a 5 zboruri directe intre Tel Aviv si Bucuresti, in perioada sarbatorilor de iarna. Vor fi operate urmatoarele zboruri catre capitala statului Israel in conditii avantajoase, de maximă siguranta, cu respectarea masurilor de protectie, astfel incat sa fie eliminat orice risc, in următoarele zile: 17, 20, 27 decembrie 2020 si 3, 7 ianuarie 2021.

In pretul biletului aveti incluse urmatoarele servicii: transport gratuit al bagajului de cala, in limita maxima a 23 kg/bagaj + 10 kg bagaj de mana; check-in gratuit online sau in aeroport. Biletele pot fi achizitionate de pe site-ul TAROM sau din aplicatia TAROM.

Pasagerii vor purta masca pe toata durata zborului, precum si in incinta aeroporturilor de origine, transfer si destinatie. Informatii suplimentare puteti obtine de la Call Center TAROM, la adresele contact@tarom.ro sau tlvap@tarom.ro.

IMPORTANT! Detalii despre calatoriile in Israel:

Este interzis, temporar, accesul cetatenilor straini pe teritoriul statului Israel (cu exceptia cetatenilor cu drept de sedere), instituindu-se aplicarea masurii carantinei obligatorii la domiciliu pe durata a 14 zile pentru toti cetatenii care intra in acest stat.

Toti pasagerii care calatoresc catre Israel trebuie sa completeze urmatorul formular. Dupa completarea formularului de calatorie catre Israel, pasagerii vor primi acceptanta sau refuzul de calatorie. Pentru cei care primesc un raspuns pozitiv, ulterior trebuie completarea formularului in care sa se mentioneze adresa la care acestia o sa stea in izolare.

Formularul se completează online, dupa depunerea declaratiei de intrare în tara. Vedeti conditiile de calatorie in Tel Aviv!

Be the first to comment on "TAROM va opera 5 zboruri pe ruta Bucuresti – Tel Aviv, in perioada sarbatorilor de iarna"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*