TAROM va opera un zbor special pe ruta Bucuresti – Londra, pe 30 decembrie 2020

zbor-special-tarom-bucuresti-londra-decembrie-2020

Pe 21 decembrie, Romania a suspendat legaturile aeriene cu Marea Britanie, pe durata a 14 zile, din cauza unei noi tulpini de COVID-19. Inevitabil, companiile aeriene au fost nevoite sa suspende toate zborurile pana in ianuarie 2021.

In aceste conditii, TAROM a anuntat operarea unui zbor special pe ruta Bucuresti – Londra, pe 30 decembrie 2020. Se vor respecta masurilor de protectie, astfel incat sa fie eliminat orice risc! Detalii operare:

RO7291 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞s𝐭𝐢 12:20 – 14:05 𝐋𝐨𝐧𝐝𝐫𝐚
RO7292 𝐋𝐨𝐧𝐝𝐫𝐚 16:50 – 20:10 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞s𝐭𝐢

Zborurile vor fi operate in conditii speciale si tocmai din aceste considerente pasagerii care vor fi acceptati trebuie sa se incadreze in urmatoarele categorii:

  • dinspre Bucuresti spre Londra sunt acceptati doar cetatenii britanici sau cetatenii cu rezidenta in Marea Britanie
  • dinspre Londra spre Bucuresti sunt acceptati doar cetatenii romani sau cetatenii cu rezidenta in Romania

Tarif UNIC: Bucuresti – Londra – 𝟐𝟎𝟖.𝟑𝟐 𝐄𝐔𝐑/bilet (taxe de aeroport incluse); Londra – Bucuresti – 𝟐𝟏𝟐 𝐆𝐁𝐏/bilet (taxe de aeroport incluse). 𝐁𝐢𝐥𝐞𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐩𝐨𝐭 𝐟𝐢 𝐚𝐜𝐡𝐢𝐳𝐢t𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐞 𝐬𝐢𝐭𝐞-𝐮𝐥 TAROM.

In pretul biletului sunt incluse urmatoarele servicii: transport gratuit al bagajului de cala, in limita maxima a 23 kg/bagaj + 10 kg bagaj de mana; check-in gratuit in aeroport si online.

Pasagerii sunt obligati sa completeze formularele de intrare in Marea Britanie

Inainte cu maxim 48 de ore de intrarea in Marea Britanie, pasagerii au obligatia de a completa acest formular. Totodata, cei ce calatoresc spre Marea Britanie au obligatia de a indica adresa la care se vor autoizola si traseul de la frontieră la adresa respectiva, prin completarea unui alt formular online.

* Pasagerii vor purta 𝐦𝐚𝐬𝐜𝐚 pe toata durata zborului precum si in incinta aeroporturilor de origine, transfer si destinatie.
** Pasagerii, care calatoresc in Marea Britanie din Romania, au obligatia de a se autoizola timp de 14 zile.
*** Pasagerii, care sosesc in Romania din Marea Britanie, au obligatia de a se autoizola timp de 14 zile
.

Be the first to comment on "TAROM va opera un zbor special pe ruta Bucuresti – Londra, pe 30 decembrie 2020"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*