Wizz Air a lansat harta interactiva pentru planificarea calatoriilor

harta-wizz-air-planificare-calatorii

Wizz Air a lansat harta pentru planificarea calatoriilor, un instrument de cautare nou si actualizat permanent. A fost conceputa pentru a ajuta pasagerii sa stabilească catre ce destinatii din reteaua WIZZ pot zbura in momentul cautarii. Totodata, harta are rolul de a informa pasagerii cu privire la restrictiile de calatorie cauzate de pandemia de coronavirus.

Pentru a folosi harta, pasagerii trebuie doar sa selecteze aeroportul de plecare dorit si apoi sa aleaga oricare dintre destinatiile disponibile din reteaua WIZZ.

Harta interactiva pentru planificarea calatoriilor

Tarile si aeroporturile sunt codificate pe culori in functie de restrictii: verde inseamna ca nu exista restrictii pentru a intra in tara pe calea aerului; galben inseamna ca exista restrictii partiale (test / carantina / izolare) pentru a intra in tara prin aer; rosu inseamna ca exista interdictie totala sau partiala de a intra in tara pe calea aerului.

Pentru informatii suplimentare cu privire la reglementarile de calatorie, pasagerii pot selecta anumite rute care ii vor directiona catre o pagina de informatii de calatorie specifice fiecarei tari.

Harta este actualizata zilnic la ora 18:00 CET, dar Wizz Air recomanda pasagerilor sa verifice cat mai bine conditiile de imbarcare inainte de plecare. Acestea ar putea fi supuse modificarilor zilnice.

Wizz Air isi incurajeaza pasagerii sa cumpere WIZZ Flex pentru a scapa de griji. Prin adaugarea WIZZ Flex la o rezervare, pasagerii pot fi siguri ca, in cazul in care circumstantele se schimba, sau pur si simplu doresc sa calatoreasca la o data diferita sau spre o alta destinatie, pot modifica rezervarea pentru orice zbor WIZZ la alegere.

Be the first to comment on "Wizz Air a lansat harta interactiva pentru planificarea calatoriilor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*