Wizz Air a operat primul zbor Londra – Bacau

inaugurare-zbor-londra-bacau-wizz-air

Wizz Air a operat astazi, 19 octombrie 2020, primul zbor de la Bacau la Londra Luton. Acesta este primul zbor Wizz Air de pe Aeroportul Bacau, al 11-lea pe care compania aeriana l-a inclus in reteaua sa din Romania.

Londra Luton este prima destinatie mult asteptata de locuitorii din Bacau si imprejurimi. Pe 29 octombrie Wizz Air isi va deschide a 7-a baza in Romania si va opera 13 rute in total catre destinatii din Italia, Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Germania si Cipru. Biletele pentru toate rutele noi pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau pe aplicația pentru mobil a companiei.

Wizz Air a operat primul zbor Londra – Bacau

Datorita noului serviciu Wizz Air, pasagerii din Bacau au acum o alternativa convenabila de calatorie in cel mai vizitat oras si inima afacerilor din Europa.

Si nu uitati de WIZZ Flex. Prin adaugarea acestui serviciu la o rezervare, pasagerii pot fi siguri ca, in cazul in care circumstantele se schimba, sau pur si simplu doresc sa calatoreasca la o data diferita sau spre o alta destinatie, pot reprograma orice zbor WIZZ la alegere.

Bacau – Londra Luton cu Wizz Air

RutaZile de operareStartTarife de la
Bacau – Londra Lutonluni, miercuri, joi, vineri, duminica pana pe 15 noiembrie 2020; zilnic din 15 noiembrie 202019 octombrie 202069 lei/segment

Be the first to comment on "Wizz Air a operat primul zbor Londra – Bacau"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*