Wizz Air suspenda zborurile din Romania spre Suedia, Portugalia, Israel si Emiratele Arabe Unite

wizz-air-suspenda-zboruri-romania

Wizz Air a anuntat ca, din cauza restrictiilor de calatorie impuse de autoritatile romane, este nevoita sa suspende toate rutele dintre Romania si Suedia, Portugalia, Israel si Emiratele Arabe Unite.

Decizia este luata pana pe 31 iulie inclusiv, dar cu posibilitatea de a fi prelungita in conformitate cu legile existente in vigoare. Totodata, din cauza restrictiilor introduse de autoritatile austriece, zborurile dintre Romania si Austria sunt suspendate pana la aceeasi data.

Pasagerii cu rezervari afectate de suspendarea zborurilor vor fi informati automat prin e-mail daca au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicatia pentru mobil. Clientii vor primi automat, in contul de client WIZZ, 120% din valoarea achitata pentru calatorie. Suma poate fi folosita in urmatoarele 24 de luni pentru achizitia de produse si servicii Wizz Air.

Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – si vor fi informati despre pasii necesari pentru un transfer bancar sau transferul catre un card bancar printr-un e-mail separat. In acest caz, clientii vor putea primi doar 100% din suma achitata initial. Pasagerii care si-au facut rezervarile prin intermediul agentiilor de turism – inclusiv agentiile de turism online – trebuie sa ia legătura cu agentia de unde si-au cumparat biletele.

Wizz Air isi cere scuze pentru inconvenientele pe care le pot produce aceste restrictii de calatorie clientilor si ii asigura ca siguranta si binele pasagerilor si ale echipajului raman principalele prioritati ale companiei.

Be the first to comment on "Wizz Air suspenda zborurile din Romania spre Suedia, Portugalia, Israel si Emiratele Arabe Unite"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*