Zboruri din Cluj spre Zakynthos și Mykonos cu Wizz Air

Wizz-Air-zboruri-Cluj-Zakynthos-Mykonos

Wizz Air a anunțat zboruri operate din Cluj spre Zakynthos și Mykonos. Vor fi operate câte două zboruri/săptămână începând cu 11 iunie 2021. Tarifele încep de la 189 lei/segment, iar biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil.

Aceste noi servicii se adaugă celor cinci rute deja existente operate de la București către unele dintre cele mai populare insule din Grecia. Astfel, pasagerii din România se pot bucura de călătorii sigure, accesibile și rapide cu Wizz Air pe opt rute către destinații din Grecia în această vară.

Noile rute Wizz Air de la Cluj spre Zakynthos și Mykonos

RutăZile de operareDată startTarife de la*
Cluj-Napoca – Zakynthosmarți, sâmbătă12 iunie189 RON
Cluj-Napoca – Mykonosluni, vineri11 iunie189 RON

Tarifele foarte reduse și călătoriile în siguranță sunt atribute ce se regăsesc în ADN-ul Wizz Air. Astfel, era normal ca Wizz Air să se numere printre primele companii aeriene care au implementat măsuri stricte de sănătate și igienă pentru a proteja pasagerii și echipajul. În timp ce filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează deja 99,97% din virușii și bacteriile din aer, noile protocoale ale Wizz Air sunt compatibile cu recomandările de distanțare fizică, asigură un mediu ultra-curat la bord și reduc orice interacțiune umană neesențială și contactul fizic, astfel încât pasagerii WIZZ să se simtă în siguranță pe parcursul călătoriei spre destinație.

Be the first to comment on "Zboruri din Cluj spre Zakynthos și Mykonos cu Wizz Air"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*